Despre

Totul a început cu un garaj,

În primăvara anului 2017 după 10 ani în care am învățat ABC-ul acoperișurilor trecând prin curtea unor producatori de învelitori renumiți, acoperind opt județe ale Moldovei m-am trezit într-o colaborare cu un dealer local de acoperișuri al cărui țel era să vandă oricui oricum, în mare masură preț și nici de cum soluții viabile de învelitoare. Din păcate cea mai mare parte a pieței de profil din Iași asta făcea și face în continuare. Mi-am dat seama că locul meu nu este acolo, muncisem prea mult în cei zece ani și mă îndreptam în jos nicidecum nu mai puteam creste professional, mă aflam într-o fundătură.

Am considerat că merit mai mult, că beneficiarii merită mai mult. Trecând pe lângă un garaj am vazut în el sediul pentru noul meu vis ce se infiripa în mintea mea IASI COVER. Atunci am decis să încep un nou drum de la zero pentru a oferi oportunitatea clienților să achiziționeze cele mai potrivite soluții pentru proiectele lor, asigurând consultanță, sisteme corecte și complete și nu în ultimul rând montajul acestora la cele mai înalte standarde.

Urmând acest drum m-am asociat cu parteneri de încredere atât pe partea de produse cât și pe partea de montaj, parteneri ce împărtășesc aceleași principii și valori.

Sinceritatea și respectul față de client construiesc o relație.

Comentariile sunt închise.