Jgheaburi

ROLUL

Menirea de bază a unui sistem de preluare a apelor pluviale (sistem de jgheaburi şi burlane), este de a asigura scurgerea direcţionată a precipitaţiilor atmosferice (ploaie, zăpadă) de pe suprafaţa acoperişului şi evacuarea acestora către sol sau în sistemul de drenare. Un sistem modern de jgheaburi şi burlane păstrează aspectul atractiv al clădirii, iar faţada şi subsolurile sunt protejate de degradare.


CARACTERISTICILE

Sistemul metalic SCANDIC este disponibil în două variante de dimensiuni: 125/87 şi 150/100 (diametrul jgheabului/burlanului). Jgheaburile cu diametrul125 mm se recomandă pentru construcții mici şi mijlocii, în timp ce jgheaburile cu diametrul 150 mm pot fi utilizate şi la edificiii industriale cu o suprafaţă considerabilă de acoperiş.

Intervalul de temperatură de exploatare a jgheaburilor şi burlanelor SCANDIC este de la -50° până la +120°; temperatura de montare minimă fiind de -10°.

Produsul SCANDIC este disponibil în 11 variante (9 culori de tablă prevopsită, material zincat și cupru), alegerea fiind a dumneavoastră în funcție de aspectul general al clădirii sau preferințele personale.

culori pe orizontala new


DESIGN-UL

Considerăm că sistemul pluvial trebuie să asigure nu doar preluarea eficientă a apei de pe acoperiș, dar să ofere și un aspect unic faţadei. Am optat pentru minimalism, eliminând toate piesele ce pot fi considerate în plus, pentru a oferi un aspect uniform și plăcut întregului sistem.

Parteneriatele de durată cu compania suedeză SSAB asigură uniformitatea culorii tablei utilizate, iar procesul tehnologic de vopsire în câmp electrostatic asigură uniformitatea culorii elementelor vopsite manual: cârlige și brăţări burlan.

Culoarea grundului este de culoarea vopselei, în acest fel elementele componente ale sistemului își păstrează aspectul uniform la zgârieturile superficiale. În cazul unor zgârieri semnificative apărute în urma procesului de montare, oferim și recomandăm utilizarea spray-urilor retuș.


GARANȚIA

Sistemul de jgheaburi şi burlane SCANDIC respectă Standardul European SR EN 612:2006.

Se acordă 15 ani garanție de la data vânzării pentru toate elementele şi accesoriile sistemelor de colectare a apelor pluviale din gama SCANDIC 150/100 şi SCANDIC 125/87 realizate din tablă de oţel prevopsită SSAB.

Se acordă 10 ani garanție de la data vânzării pentru toate elementele şi accesoriile sistemelor de colectare a apelor pluviale din gama SCANDIC 150/100 şi SCANDIC 125/87 realizate din tablă de oţel zincat.

Durata medie de exploatare: 50 de ani.

Comentariile sunt închise.