Țiglă Umbrella clasică

Un produs românesc

Țigla metalică Umbrella Premium, produsă în România începând cu luna august 2013, întregește gama de produse realizate de compania ROOFART. Materia primă de cea mai înaltă calitate, utilajele performante și nivelul ridicat de pregătire al angajaților, sunt ingredientele unui produs menit să dureze!


ssab-logo

Lider în producerea oțelului de duritate înaltă. Testată în condițiile aprige din Scandinavia, tabla Prelaq (Nova Matt si Matt Polyester) produsă de concernul suedez SSAB, prezintă toate calitățile și avantajele pentru un acoperiș durabil.

ssab-factory

Natura ne oferă cele mai spectaculoase încercări. Fie că vorbim de adierea ușoară a vântului, de razele fierbinți ale soarelui, de gerul ce se impune odată cu venirea iernii sau de furia grindinei ce se revarsă la schimbarea anotimpurilor, siguranța celor dragi și trăinicia casei sunt aspectele cele mai importante pentru un cămin fericit.

Țigla metalică clasică este produsul standard oferit pieței, caracteristica principală fiind lungimea maximă în care poate fi produsă, respectiv 4230 mm (echivalentul a 12 module).

Acest model este disponibil în diferite grosimi, tipuri de acoperiri, texturi și culori.

Chiar dacă este vorba despre o țiglă metalică, performanțele acesteia sunt cât se poate de bune. Calitatea materiei prime suedeze SSAB este deja dovedită prin sistemele pluviale pe care RoofArt le produce.

  • Durata medie de exploatare: 50 de ani
  • Protecția la coroziune: 30 de ani
  • Menținerea culorii: 20 de ani
umbrela-clasic
sectiune_long_tigla_met
sectiune_tranv_tigla_met
tab1_tigla_met
tab2_tigla_met

Comentariile sunt închise.